Food festival agenda juni 2016

Deze zomer is er weer genoeg te beleven op culinair gebied. Food festivals zijn inmiddels niet meer weg te denken uit de evenementenagenda en er komen er steeds meer bij. Ieder weekend kun je je hart ophalen aan foodtrucks, pop-up restaurants en andere lekkernijen vanuit streken over de hele wereld. De meeste festivals zijn gratis en de sfeer is meestal oergezellig dus het is altijd leuk om een kijkje te nemen als je in de buurt bent! Ook voor kinderen is er vaak van alles te doen. Tijd om alles op een rijtje te zetten zodat je niets mist.

risotto groene asperges en raapstelenpesto

Ik ga zelf morgen naar de Taste of Amsterdam. Ik ben aanwezig bij de finale van de Riso Gallo Risotto Maestro wedstrijd omdat mijn risotto met groene asperges en raapstelenpesto een van de kanshebbers is! Hartstikke leuk natuurlijk en ik heb dus in ieder geval 2 toegangskaarten gekregen voor dit evenement. Dus het wordt sowieso genieten! Uiteraard laat ik jullie nog weten of ik gewonnen heb 🙂

Taste of Amsterdam, Taste Amsterdam, Food festival, Food festival Amsterdam, Taste Nederland, Taste of Nederland, Food festival Nederland, Typhoon hospitality, Travel Rumors, festival eten Amsterdam, Food festival Amstelpark, Taste of Amsterdam Amstelpark

Juni

Food Truck Festivals

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s